• Privacy

 • Disclaimer
 • DVS - Koto Misi

  DVS en Koto Misi zijn 2 verenigingen die in 2006 gefuseerd zijn. Vandaar de naam DVS – Koto Misi. Door de samenvoeging heeft de club twee speelavonden. Op de dinsdag wordt er gespeeld in sporthal Lunetten en op de woensdag in sporthal Hoograven. Ook op de zaterdag kan gespeeld worden, al zal deze dag het grootste gedeelte gebruikt worden voor wedstrijden en training voor de jeugd.
  We hebben een jeugd- en seniorenafdeling waar door beide ook competitie wordt gespeeld. Bij de senioren hebben we ook een najaars- en een voorjaarscompetitie, waarbij beginnende badmintonners kennis kunnen maken met het wedstrijdspelen.
  Gedurende het seizoen worden er door de Toernooi Commissie speciale speelavonden georganiseerd zoals het kennismakingstoernooi, het kersttoernooi, het slottoernooi en de clubkampioenschappen. Nieuwe leden kunnen een keer komen kijken, maar mogen ook 2 keer gratis meespelen om te kijken of ze het leuk vinden.

  Het badmintonseizoen loopt van eind augustus tot eind mei. We spelen op dinsdag- en woensdagavond en op zaterdagmiddag, steeds op zeven banen. De tijden staan in de volgende tabel.
  Op dinsdag- en woensdagavond wordt er vrij gespeeld en de meeste trainingen vinden op deze avonden plaats. Op de zaterdagmiddag is de hal voor een groot deel bestemd voor de competitie (sept. t/m jan.). Tijdens de competitie is er aan het einde van de middag ruimte om vrij te spelen, maar de competitie gaat voor. Op de andere zaterdagen is er veel ruimte om vrij te spelen en extra te trainen. In april en mei kan er op zaterdagmiddag niet meer worden gespeeld.
  Voor echte liefhebbers organiseert de club gedurende de maanden juni t/m augustus op de woensdagavonden het “Zomerbadminton”. Hiervoor moet men zich apart inschrijven. Het is een extra service vooral bestemd voor de leden van DVS – Koto Misi, waarbij ook de jeugd gelegenheid heeft om te spelen. Daarnaast kunnen leden van andere clubs zich ook aanmelden voor het zomerbadminton.

  Informatie    
  Aantal leden > 150  
  Senioren Ja Recreatief en competitief
  Jeugd Ja Recreatief en competitief
  55+ Ja Recreatief en competitief
  U-pas deelname Ja  
  Speel- en trainingsdagen
  Dinsdag, woensdag en zaterdag.
  Bezoek de verenigingswebsite voor meer informatie.
  Hal Adres Route
  Sporthal Lunetten Zwarte Woud 201
  3524 SG Utrecht
  Google Maps
  Sporthal Hoograven Verlengde Hoogravenseweg 203
  3523 KJ Utrecht
  Google Maps

  Meer informatie vindt u op de website van BV DVS-Koto Misi.