• Privacy

 • Disclaimer
 • USV Hercules

  Omnivereniging USV Hercules telt zo’n 2500 sporters in veldvoetbal, zaalvoetbal, cricket, tennis én badminton. De badmintonafdeling, ontstaan uit badmintonvereniging ‘InterNos’ is sinds 2006 onderdeel van USV Hercules.
  De badmintonafdeling telt zo’n 140 leden, waarvan ca. 40 jeugdleden. Er heerst een sterk gevoel van gezamenlijkheid: gezelligheid en sportiviteit gaan bij ons hand in hand. Er kan lekker en fanatiek gesport worden, maar het drankje na afloop is voor veel van onze leden net zo belangrijk. Dit drankje doen we in ons gezellige en volledig vernieuwde paviljoen.
  Zowel recreanten als meer gevorderde spelers voelen zich thuis bij onze vereniging. Voor beiden is er de mogelijkheid in competitieverband te spelen: de recreanten in de voorjaarscompetitie en de meer gevorderde spelers in de najaarscompetitie in de 1e t/m 4e klasse van het district. Alle leden kunnen gratis deel nemen aan de training van een gediplomeerd trainer.

  De speeltijden zijn als volgt:
  - Woensdag van 18.30 tot 23.00 (senioren en gevorderde jeugd)
  - Zaterdag van 14.00 tot 17.30 (junioren)
  - Zondag van 12.30 tot 16.00 (senioren en competitie)

  Interesse? Speel twee keer vrijblijvend mee om de sfeer te proeven. Er wordt gespeeld in de eigen sporthal van USV Hercules in de wijk Voordorp te Utrecht. Er zijn altijd leenrackets beschikbaar.

  Informatie    
  Aantal leden 100 - 150  
  Senioren Ja Recreatief en competitief
  Jeugd Ja Recreatief en competitief
  55+ Ja Recreatief
  U-pas deelname Nee  
  Speel- en trainingsdagen
  Woensdag, zaterdag en zondag.
  Bezoek de verenigingswebsite voor meer informatie.
  Hal Adres Route
  Sporthal USV Hercules Voorveldselaan 2
  3573 PV Utrecht
  Google Maps

  Meer informatie vindt u op de website van USV Hercules.